Períodicos Democracia Obrera
El Organizador Obrero Internacional

VISITE TAMBIÉN
LA PÁGINA DE LA FLTI

WWW.FLTI-CI.ORG

volantes
Suplementos DO
English
Portugués


Estado Español- Mayo de 2021

 

Solidaridad internacional con las masas sublevadasde Colombia


Desde el Estado Español declaración del sindicato Solidaridad Obrera

 

A la clase obrera en Colombia “la están matando”
¡No podemos permitirlo! ¡Solidaridad de Clase!

Desde el pasado 28 de abril, la clase obrera y el pueblo colombiano no abandonan la calle. Al grito de “Nos Están Matando” han salido a luchar con paro general, piquetes, cacerolazos y saqueos, contra el ataque que significa para el bolsillo de las familias trabajadoras la reforma tributaria que impulsó el gobierno de Duque, títere del imperialismo norteamericano.
La respuesta del gobierno fue una brutal represión con decenas de asesinados, más de 50 desaparecidos y centenares de presos políticos que eran llevados a un coliseo deportivo de forma completamente ilegal.
A pesar del anuncio del gobierno de Duque de “retirar” la reforma tributaria, el pueblo ya no le cree, sabe que es una trampa y por eso no abandona las calles. El paro y la autodefensa continúa a pesar de la burocracia sindical, después de 7 días hay desabastecimiento en ciertas ciudades, pero la clase obrera se organiza por barrios, elige sus delegados, organiza sus comités sanitarios para ayudar a los heridos, y comités para abastecer de alimentos a las familias obreras. ESE ES EL CAMINO.
Desde hace dos días, han sacado a policía y ejército a las calles de Cali y otras ciudades a masacrar. Un niño de 7 años fue asesinado anoche y centenares de jóvenes han sido molidos a palos, aumenta el número de muertos, desaparecidos y detenidos.
NO PODEMOS PERMITIR ESTO.
Es por eso por lo que queremos hacer llegar toda nuestra solidaridad a las heroicas trabajadoras y trabajadores colombianos. Estamos junto a vosotros, ¡no estáis solos!
Hacemos un llamamiento a todos los sindicatos combativos y de clase a llamar a manifestarnos en apoyo de la clase obrera y el pueblo colombiano.
Informemos en nuestros lugares de trabajo para denunciar que en Colombia “NOS ESTÁN MATANDO”.
¡VIVA LA LUCHA DE LA CLASE OBRERA!

CONFEDERACIÓN SINDICAL SOLIDARIDAD OBRERA


 

A la classe obrera a Colòmbia “l’estan matant”
No podem permetre-ho! Solidaritat de Classe!

Des del passat 28 d’abril, la classe obrera i el poble colombià no abandonant el carrer. Al crit de “Ens Estan Matant” han sortit a lluitar a la vaga general, piquets, casseroladas i saquejos, contra l’atac que significa per a la butxaca de les famílies treballadores la reforma tributària que va impulsar el govern de Duque, titella de l’imperialisme nord-americà.
La resposta del govern va ser una brutal repressió amb desenes d’assassinats, més de 50 desapareguts i centenars de presos polítics que eren portats a un coliseu esportiu de forma completament il·legal.
Malgrat l’anunci del govern de Duque de “retirar” la reforma tributària, el poble ja no li creu, sap que és un parany i per això no abandona els carrers. L’atur continua malgrat la burocràcia sindical, després de 7 dies ja hi ha desproveïment en certes ciutats, però la classe obrera s’organitza per barris, tria els seus delegats, organitza els seus comitès sanitaris per a ajudar als ferits, i comitès per a proveir d’aliments a les famílies obreres. AQUEST ÉS EL CAMÍ.
Des de fa dos dies, han tret a la policia i a l’exèrcit als carrers de Cali i altres ciutats a massacrar. Un nen de 7 anys va ser assassinat ahir a la nit i centenars han estat apallissats  augmentant el nombre de morts, desapareguts i detinguts.
NO PODEM PERMETRE AIXÒ.
És per això que volem fer arribar tota la nostra solidaritat a les heroiques treballadores i treballadors colombians. Estem al costat de vosaltres, no esteu sols!
Fem una crida a tots els sindicats combatius i de classe a cridar a manifestar-nos en suport de la classe obrera i el poble colombià.
Informem en els nostres llocs de treball per a denunciar que a Colòmbia “ENS ESTAN MATANT”.
VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!

CONFEDERACIÓ SINDICAL SOLIDARITAT OBRERA

 

 

 

contactenos